Edit
osgb hizmeti

Hakkımızda

KADİM OSGB; 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği işletmelere iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini vermek üzere gerekli donanım ve personele sahip Çalışma Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nden Ortak Sağlık Güvenlik Birimi lisansı almış bir kuruluştur.

Bize Ulaşın

Bize ulaşın

0212 482 1595 0541 349 9394

Beylikdüzü İşe Giriş Sağlık Raporu Merkezimiz Açıldı

Beylikdüzü İşe Giriş Sağlık Raporu Merkezimiz Açıldı

Hürriyet Bulvarı No:41/2 Beylikdüzü adresinde, Bakırcılar Sanayi Sitesi ve Birlik Sanayi sitesinin bir alt caddesi olan Hürriyet bulvarında İşe Giriş Sağlık Raporu alabileceğiniz Kadim OSGB & Laboratuvarı hizmete açıldı.

Kadim OSGB Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Şirketi Sağlık Laboratuvarında işe giriş sağlık raporu, mobil sağlık tarama hizmetini en hızlı, güvenilir ve en iyi fiyat garantisiyle siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

Yeni bir çalışan işe başlayacağı zaman işe girişte yapılması gereken sağlık muayenesi çalışanın o iş için sağlık açısından uygunluğunu tespit etmek için en etkili yöntemdir. Bu sayede işverenler hem yapılacak işe uygun çalışan seçme hem de zaman içinde çalışanların sağlık durumlarındaki değişmeleri izleme şansına sahip olurlar.

Beylikdüzü İşe Giriş Sağlık Raporu Merkezimiz açıldı.

Beylikdüzü ofisimizde; Akciğer Filmi, Odyometri (işitme) Testi, Solunum Fonksiyon Testi (SFT), EKG Grafisi, Göz Testi, Tetonoz Aşısı ve koruyucu aşılar, PCR Numune Alma, Portör Testi, Hemogram ve Tüm Kan Testlerini yapmaktayız.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir